Contact met Aris

Op zoek naar een ervaren reisleider in Indonesie? Wil je fietsen in Indonesie? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen…

Bellen of mailen met Aris Sislamet

De snelste manier van contact met Aris is even bellen. Aris spreekt uitstekend Nederlands en is mobiel bereikbaar op: 00 62 852 29210052. Houd er svp rekening mee dat het op Java vijf uren later is dan in Nederland en op Bali zelfs zes.

Voor contact met Aris kun je ook mailen. Klik dan hier. Houd dan svp wel rekening met enkele dagen reactietijd.

Eigen verantwoordelijkheid

Deze site is ontwikkeld en gebouwd door Nederlandse vrienden van Aris Sislamet, die zelf al meerdere keren met hem door Indonesie hebben gereisd en mede daardoor een onvergetelijke ervaring hebben gehad. Het doel van deze site is je te enthousiasmeren en te informeren over enkele mogelijkheden. Hoewel de informatie op deze site zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, is het uiteraard nooit volledig. Bovendien is het te allen tijde je eigen keuze en verantwoordelijkheid om op vakantie te gaan naar Indonesie, je wel of niet te laten begeleiden door een reisleider en/of wel of niet aan de hier genoemde of andere excursies en activiteiten deel te nemen. Daarvoor is elke aansprakelijkheid uitgesloten. Zorg er in ieder geval voor dat je goed voorbereid, geïnformeerd, gevaccineerd en verzekerd op reis gaat.