Reisleider in Indonesie

Relaxt rondreizen door Indonesie en nóg meer zien van het échte leven? Maak dan gebruik van een goede, ervaren, leuke en Nederlands sprekende reisleider…

Hoe reis jij door Indonesie?

Natuurlijk kun je Indonesie als een echte backpacker helemaal zelf ontdekken. Zeker als je maanden de tijd hebt… Ook kun je kiezen voor een georganiseerde groepsreis. Als je het niet erg vindt om je te houden aan het schema en tempo van de (onbekende) groep… Wil je echter optimaal gebruik maken van die paar weken vakantie Indonesie? Dan is het een aanrader om gebruik te maken van je eigen privé reisleider in Indonesie!

Je eigen reisleider in Indonesie

Je eigen reisleider heeft vele voordelen. Geen zorgen maken om het extreem drukke verkeer. Een tolk tussen jullie en de lokale bevolking. Iemand die overal zijn contacten heeft, de grote toeristische trekpleisters kent, maar je ook in contact brengt met het echte Indonesie, doordat hij net die plekjes kent die aan het grote publiek voorbij gaan.

Reisleider Indonesie Aris Sislamet

Aris Sislamet is geboren en getogen in Solo (Surakarta) op Midden-Java. Tijdens zijn toeristische opleiding leerde hij niet alleen de basis van zijn vak, maar tevens uitstekend Nederlands en Engels. Al bijna tien jaren werkt hij als reisleider op Java en Bali. Regelmatig ook voor Nederlandse reisorganisaties. Zo was hij jarenlang een vaste reisleider in Indonesie van OAD. Als je wilt regelt hij tevens alle overnachtingen en betrouwbaar en comfortabel vervoer inclusief chauffeurs.

Voor Java en Bali of rond Solo en Yogyakarta

Naast rondreizen door Java en Bali is Aris ook beschikbaar voor unieke excursies in en om de prachtige, historische Sultanstaten Solo (Surkarta) en Yogyakarta. Juist in deze gebieden tref je nog veel van de oude cultuur aan, plus vele specifieke nijverheden zoals Batik, Tempeh, Tahoe (Tofu) en de Gamelan. Rond Solo organiseert Aris tevens unieke fietsexcursies!

Voor meer informatie, mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen kun je vrijblijvend contact opnemen met Aris!