Vakantie in Indonesie

Op vakantie naar Indonesie?

Vakantie in Indonesie? Dat wordt een onvergetelijke ervaring! De mensen, het weer, het eten, de natuur, de historie en de cultuur zullen daarvoor garant staan…

Java en Bali

Maar Indonesie bestaat uit meer dan 17.000 eilanden en ieder eiland verschilt weer van de ander. De bekendste eilanden zijn weliswaar Java en Bali, maar alleen daar al is zo ontzettend veel te zien. Sterker nog: juist daar vind je de meeste culturele en historische bezienswaardigheden.

Toeristische trekpleisters Indonesie

Wat dacht je van de Borobudur, het grootste Boeddhistische heiligdom ter wereld en ook wel het achtste wereldwonder genoemd? Of de Prambanan: de grootste Hindoe-Javaanse tempel van Indonesie? Wil je vroeg opstaan en de mooiste zonsopgang beleven? Om daarna de nog altijd werkende vulkaan de Bromo te beklimmen? Het kan allemaal.

Het echte Indonesie ontdekken

Maar wil je tijdens je vakantie in Indonesie naast deze grote toeristische trekpleisters ook juist het échte Indonesische leven ontdekken? Wil je de échte Indonesiërs bezoeken die – vaak nog aan huis – op ambachtelijke wijze de prachtigste producten zoals Wajang-poppen, Batik kleden, zilveren juwelen of houtsnijwerk maken? Dan is het handig om net even de juiste plekjes of tijden te kennen.

Je eigen Nederlands sprekende reisleider

Want er is zoveel te zien, in vaak helaas zo weinig tijd… Wil je daarom optimaal gebruik maken van die paar weken vakantie in Indonesie? Dan is het een aanrader om gebruik te maken van een goede, ervaren, leuke en bovendien Nederlands sprekende reisleider. Voor je hele vakantie in Indonesie op Java en Bali, of voor specifieke trips rond de prachtige historische gebieden rond Solo (Surakarta) en Yogyakarta. Zoek niet verder: je hebt je ideale reisleider hier gevonden!